ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 4η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 20 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, στο PAOK Sports Arena, τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά την διακοπή λόγω των παιχνιδιών της Εθνικής Ομάδας, προερχόμενος από το διπλό χαρακτήρα στην Λευκάδα κόντρα στην τοπική Νίκη με 59-66. 

Ο Δικέφαλος θα έχει στην διάθεση του και την Πορτορικανή φόργουορντ, Isalys Quinones, η οποία εγκλιματίστηκε στη νέα της ομάδας, και υπολογίζεται κανονικά.

Απέναντι του, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος δεν έχει γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης, ξεκινώντας το πρωτάθλημα με τρεις ήττες. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Ρένια Καρλάφτη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Επανερχόμαστε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας. Είχαμε αρκετό χρόνο να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας. Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ δεν θα είναι εύκολο, καθώς πρόκειται για μία δυνατή ομάδα. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη». 

 

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.


Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021
4η αγωνιστική, Α1
PAOK Sports Arena
15:00, ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (AC PAOK TV)