ΠΑΟΚ-Φαίακας Κέρκυρας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 8η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 20 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον Φαίακα Κέρκυρας. 

Ο ΠΑΟΚ έκανε το 6Χ6, νικώντας την ΑΕΣΧ Πυλαίας με 22-21, και συνέχισε αήττητος τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος. 

Στο τμήμα έχουν αρχίσει να σκέφτονται και τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις κόντρα στην TENAX Dobele στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Round 3 του EHF European Cup. 

Απέναντι του, ο Φαίακας Κέρκυρας ο οποίος μετά τη νίκη «ανάσα» κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας με 30-24, γνώρισε ήττα στα «σημεία» από την ΑΕΣΧ Πυλαίας στην Θεσσαλονίκη με 30-29. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας, ο Θανάσης Παπαζόγλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς, καθώς θέλουμε να διευρύνουμε το σερί μας στο πρωτάθλημα. Θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας για να πάμε ως αήττητοι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια». 

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.


Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021
8η αγωνιστική, Handball Premier
Σπίτι του Χάντμπολ
15:00, ΠΑΟΚ-Φαίακας Κέρκυρας