Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Φαίακας Κέρκυρας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Γούσιου, και του πίβοτ, Μπόγκνταν Μέντουριτς, για την νίκη του Δικεφάλου επί του Φαίακα Κέρκυρας, στο acpaok.gr:

Παναγιώτης Γούσιος:

«Είχαμε δύο πρόσωπα σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Πήραμε μία καλή διαφορά, είχαμε μεγάλη ενέργεια και βρήκαμε γκολ στον αιφνιδιασμό. Στο δεύτερο ημίχρονο δυστυχώς δεν είχαμε την ίδια επιθετικότητα και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και έτσι δεν ήταν ανάλογο το επιμέρους σκορ.

Τώρα θα προετοιμαστούμε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Στόχος μας είναι να κυνηγήσουμε την πρόκριση. Πιστεύω πως αν είμαστε αυτοί που πρέπει είναι εφικτό να τα καταφέρουμε».


Μπόγκνταν Μέντουριτς:

«Παίξαμε το σημερινό ματς πριν τα παιχνίδια της Ευρώπης και δεν ήμασταν όσο σοβαροί θα έπρεπε κι αυτό φαίνεται απ' το αποτέλεσμα. Πιστεύω πως όταν παίζουμε συγκεντρωμένοι και με όλης μας την δύναμη έχουμε τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Αυτή την εβδομάδα θα προετοιμαστούμε για τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδι, εδώ στην Θεσσαλονίκη και ελπίζω πως θα περάσουμε καθώς έχουμε την ποιότητα και το ρόστερ για να βρεθούμε στον επόμενο γύρο».
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter