Στο PAOK Sports Arena το ΠΑΟΚ-Asterix Avo Volley!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Στο PAOK Sports Arena θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός της Φάσης των «32» του Women's CEV Cup, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Asterix Avo Volley.

Ο Δικέφαλος, υποδέχεται την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, την Asterix Avo Volley, και έχοντας ως δύναμη τον κόσμο του θέλει να οδηγηθεί σε μία ιστορική πρόκριση, στους «16» του Women's CEV Cup.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Θύρα 13: 5€

Οι κάτοχοι διαρκείας, θα εισέρχονται από την Θύρα 13 με την επίδειξη της κάρτας. Οι κάτοχοι διαρκείας VIP, θα εισέρχονται με την επίδειξη της κάρτας από την κεντρική είσοδο VIP.

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Σημεία Διάθεσης:

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ: 10:00-20:00

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ: 10:00-15:00

Εκδοτήρια PAOK Sports Arena: 16:00-18:00

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Διευκρινήσεις σχετικά με την είσοδο στο γήπεδο...

Πρόσβαση στο VIP Parking του PAOK Sports Arena θα έχουν οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και οι προσκλήσεις του παιχνιδιού.

Η είσοδος για τους κατόχους VIP εισιτηρίου διαρκείας αλλά και των προσκλήσεων, θα πραγματοποιηθεί από την κεντρική είσοδο του PAOK Sports Arena.

Οι φίλαθλοι με απλό εισιτήριο διαρκείας και απλό εισιτήριο αγώνα, θα εισέλθουν από τη θύρα 13 του PAOK Sports Arena.

 

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ! ΠΑΜΕ ΠΑΛΑΤΑΚΙ!


 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter