Ώρα Ευρώπης! TENAX Dobele-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για το Game 1 του EHF Challenge Cup, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενος, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου και ώρα 16:00, στο Σπίτι του Χάντμπολ, την TENAX Dobele. 

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις στην Ευρώπη, στην επιστροφή του τμήματος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο Δικέφαλος, μετά συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, και με την «φορά» και την ψυχολογία, θέλει να έχει ανάλογη εικόνα και στο EHF Challenge Cup, 

Απέναντι του, η TENAX Dobele, η πρωταθλήτρια Λετονίας, η οποία την φετινή περίοδο αγωνίζεται στην ισχυρή Βαλτική Λίγκα, βρισκόμενη στην 4η θέση με 13 βαθμούς. Για να προκριθεί στο Round 3, η TENAΧ Dobele πραγματοποίησε μία τρομερή ανατροπή στη Λετονία, κερδίζοντας την Μασέκα από την Λευκορωσία με 34-25, ενώ είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 27-22. 

Στην επιστροφή του τμήματος χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, οι «Μάγκες με τα ασπρόμαυρα» σε χρειάζονται δίπλα τους! 

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.


Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021
Round 3 1ος αγώνας, EHF Challenge Cup 
Σπίτι του Χάντμπολ
16:00, TENAX Dobele-ΠΑΟΚ (AC PAOK TV)