ΠΑΟΚ-ΑΟΦ Πορφύρας

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 10η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΑΟΦ Πορφύρας, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο Ε.Γ. Μίκρας.

Ο ΠΑΟΚ, μετά την ιστορική πρόκριση στους «16» του Women's CEV Cup, επιστρέφει στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, έχοντας ως στόχο τη νίκη η οποία θα τον διατηρήσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 

Απέναντι του, ο ΑΟΦ Πορφύρας, ο οποίος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας του Αίαντα Ευόσμου με 3-0 σετ. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟΦ Πορφύρα, η Ελισάβετ Ηλιοπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αντιμετωπίζουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, καθώς έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, Τετάρτη και Σάββατο. Παρά την κούραση που υπάρχει, κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα. Τώρα παίζουμε εντός έδρας με τον Πορφύρα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στο παιχνίδι θα υπάρχει γενική είσοδος με 5€. Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021
10η αγωνιστική, Volleyleague γυναικών
Ε.Γ. Μίκρας
18:00, ΠΑΟΚ-ΑΟΦ Πορφύρας (AC PAOK TV)