Η μεικτή ζώνη του TENAX Dobele-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της TENAX Dobele με 25-28, μίλησαν ο προπονητής, Παναγιώτης Γούσιος και ο αθλητής, Φώτης Μισαηλίδης. 

Παναγιώτης Γούσιος:

«Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές φανήκαμε προσηλωμένοι στο πλάνο που είχαμε, έστω και αν στο ξεκίνημα βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ, καθώς, δείξαμε νευρικότητα στο τελείωμα των φάσεων. Και στο τέλος, εάν είχαμε φανεί περισσότερο προσεκτικοί θα είχαμε καλύτερη διαφορά, σε σχέση με τα 3 γκολ του τελικού αποτελέσματος, να διαχειριστούμε στον επαναληπτικό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς της Κυριακής, διεκδικώντας την νίκη, δίχως να έχουμε στο μυαλό μας την διαφορά».

Φώτης Μισαηλίδης:

«Χάσαμε στην αρχή πολλά σουτ από τα έξι μέτρα, και έτσι τους επιτρέψαμε να πάρουν μία διαφορά τριών τερμάτων. Στη συνέχεια διορθώσαμε κάποια λάθη στην άμυνα, και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Στο τέλος, ενώ είχαμε την διαφορά, κάναμε κάποια λάθη, χάσαμε σουτ, αλλά μας βοήθησαν πολύ οι τερματοφύλακες μας. Πιστεύω στο δεύτερο παιχνίδι, αν μπούμε συγκεντρωμένοι, δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο θέμα. Θα πάρουμε την πρόκριση, η οποία είναι στο χέρι μας».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter