ΟΦΝΙ-ΠΑΟΚ Mαteco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την 1η αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ Μαteco ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, τον ΟΦΝΙ. 

Ο Δικέφαλος, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Α' Φάση αήττητος, επέκτεινε το σερί του και με τη νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο επί του HONDA Πανοραμάτος με 35-26, και μοιάζει με ένα τρένο το οποίο έχει μπει στις «ράγες» του. Οι «ασπρόμαυρες», έχοντας νικήσει δύο φορές την ΑΕΣΧ Πυλαίας, η οποία πήρε και εκείνη το εισιτήριο για την Β' Φάση, θα ξεκινήσουν με τέσσερις βαθμούς. 

Φυσικά, ο στόχος είναι δεδομένος για τον «Νταμπλούχο» Ελλάδος ΠΑΟΚ Mαteco, και άπαντες στο τμήμα το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. 

Απέναντι του, ο ΟΦΝΙ, ο οποίος ολοκλήρωσε και εκείνος τις υποχρεώσεις του στην Α' Φάση αήττητος, και θα ξεκινήσει την «κούρσα» για την Β' Φάση με τέσσερις βαθμούς, λόγω των δύο νικών κόντρα στον ΓΑΣ Καματερού. Για τον θεσμό του Κυπέλλου, πήρε την πρόκριση στην προημιτελική φάση, επικρατώντας της ΑΕΣΧ Πυλαίας με 21-24 στην Θεσσαλονίκη. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΝΙ, η αρχηγός της ομάδας, Marija Nikolic, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αύριο ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Παίζουμε κόντρα στον ΟΦΝΙ, έναν αντίπαλο τον οποίο γνωρίζουμε πολύ καλά. Πρόκειται για μία νεαρή και ταλαντούχα ομάδα, η οποία θα μας δημιουργήσει προβλήματα αν δεν είμαστε 100% συγκεντρωμένες στο παιχνίδι μας. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, είμαστε όλες υγιείς, και ταξιδεύουμε στην Αθήνα με μοναδικό στόχο να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη». 


Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021
Β' Φάση, Α1
Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας
18:00, ΟΦΝΙ-ΠΑΟΚ Mαteco