ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 5η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον ΟΣΦΠ. 

Ο ΠΑΟΚ, καταγράφει τις πρώτες του συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία της γυναικείας υδατοσφαίρισης, με το νεανικό σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη να συλλέγει πολύτιμες εμπειρίες, οι οποίες θα φανούν χρήσιμες όταν έρθουν οι απαιτητικοί αγώνες. 

Απέναντι του, ο ΟΣΦΠ, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε στο «ντέρμπι» του Πειραιά, τον Εθνικό με 13-9.

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.


Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021
5η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
14:30, ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ