ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 6η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Κρήτη, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου και ώρα 16:45, τον ΟΦΗ. 

Ο ΠΑΟΚ, μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-0 για το πρωτάθλημα, πήρε βήμα πρόκρισης και στο CEV Challenge Cup, επικρατώντας της MOK Mursa Osijek στο «Παλατάκι» με 3-0. 

Το σύνολο του Γιάννη Καλμαζίδη φαίνεται να βρίσκεται σε καλή φόρμα, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να διαχειρίζονται εξαιρετικά τις υποχρεώσεις τους στις μέχρι τώρα διοργανώσεις που συμμετέχουν. 

Απέναντι του, ο ΟΦΗ, μία ομάδα η οποία έχει διαφορετικούς στόχους με αυτούς του ΠΑΟΚ. Οι «Κρητικοί» μπορεί να ξεκίνησαν την χρονιά με μεγάλη νίκη επί της Κηφισιάς με 3-2, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, μετρώντας τέσσερις σερί καθαρές ήττες, με αυτή κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας να «πονάει» πιο πολύ. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΣΑΠ στο YouTube, ESAP TV. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, ο Αναστάσιος Γάτσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά τις νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, επόμενος σταθμός είναι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ένας ακόμα αγώνας που πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Θέλουμε να φύγουμε από το νησί με το τρίποντο σ' ένα πρωτάθλημα όπου όλοι οι βαθμοί μετράνε». 


Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021
6η αγωνιστική, Volleyleague ανδρών
Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο
16:45, ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (ESAP TV)