Η μεικτή ζώνη του ΟΦΝΙ-ΠΑΟΚ Mαteco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη, μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ Mαteco κόντρα στον ΟΦΝΙ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Χάντμπολ γυναικών, μέσω του acpaok.gr.

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι και στα 60 λεπτά, ήταν ένας αγώνας στον οποίο κυριάρχησαν οι τερματοφύλακες και οι άμυνες των δύο ομάδων. Όταν σκοράρεις σ' ένα παιχνίδι 15 τέρματα δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα, νομίζω το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενο, ήταν ξεκάθαρο το πρόβλημα στον επιθετικό τομέα. Είναι μία ήττα η οποία έγινε, και έρχεται σ' ένα σημείο στο οποίο κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μας επηρεάσει στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Ήταν μία ήττα η οποία δεν κρίνει τίποτα. Εμείς πρέπει να την χρησιμοποιήσουμε σαν μάθημα, ώστε όταν έρθει η στιγμή που θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Σήμερα είχαμε και την απουσία της Μπροκάρντο, η οποία εκ του αποτελέσματος κρίνεται κομβική στην επίθεση, ωστόσο αυτά υπάρχουν στον αθλητισμό οπότε θα πρέπει να συνεχίσουμε, ώστε η ομάδα να βελτιωθεί και να πάρει τους εγχώριους τίτλους». 


 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter