ΠΑΟΚ mαteco-ΓΑΣ Καματερού

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την 2η αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον ΓΑΣ Καματερού. 

Ο ΠΑΟΚ mαteco, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Β' Φάση του πρωταθλήματος, και πλέον αναζητά τη νίκη στο πρώτο εντός έδρας των «Play-Off». Οι παίκτριες του Δημήτρη Πελεκίδη θα χρειαστεί να ανασυνταχθούν, και να αφήσουν πίσω τους το ατυχή αποτέλεσμα της «πρεμιέρας», συνεχίζοντας στην επίτευξη του βασικού στόχου, όπου είναι η κατάκτηση. 

Απέναντι του, o ΓΑΣ Καματερού, ο οποίος ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Β' Φάση με νίκη, επικρατώντας εντός έδρας της Βέροιας 17 με 32-28. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΓΑΣ Καματερού, η Εμμανουέλα Τσικνάκη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι του Σαββάτου προσωπικά το περιμένω με ανυπομονησία. Αποτελεί πάντα ιδιαίτερη στιγμή το να παίζεις κόντρα με την ομάδα που έκανες τα πρώτα σου βήματα, πόσο μάλλον όταν αυτό το παιχνίδι πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Play-Off. Από την μεριά μας, είμαστε πλήρως προετοιμασμένες, έχουμε μελετήσει αρκετά, και θέλουμε τη νίκη σε αυτόν τον αγώνα ώστε να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα. Πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι, το οποίο έχει να προσφέρει πολλά και στις δύο ομάδες. Καλή επιτυχία εύχομαι, μακριά από τραυματισμούς». 


Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.


Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021
Β' Φάση 2η αγωνιστική, Α1
Σπίτι του Χάντμπολ
15:00, ΠΑΟΚ mαteco-ΓΑΣ Καματερού