ΠΑΟΚ-Ζαφειράκης Νάουσας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 11η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και ώρα 17:15, στο Σπίτι του Χάντμπολ, τον Ζαφειράκη Νάουσας. 

Ο ΠΑΟΚ έδειξε πως είναι ο κυρίαρχος του Βόρειου Ομίλου, καθώς την Τετάρτη πήρε νίκη-χαρακτήρα επί της Bianco Monte στην Δράμα με 20-23, και επέκτεινε το αήττητο σερί του στους 10 αγώνες, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Απέναντι του, ο Ζαφειράκης Νάουσας, ο οποίος έχει βρει τα πατήματα του στο πρωτάθλημα, παίρνοντας ακόμα μία σημαντική νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας, η οποία τον έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ζαφειράκη Νάουσας, ο Viktor Gigov δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είχαμε κάποιους απαιτητικούς αγώνες αυτή την εβδομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη, τους οποίους φέραμε εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ελπίζω στο αυριανό αγώνα κόντρα στον Ζαφειράκη Νάουσας να συνεχίσουμε το αήττητο σερί μας, παίζοντας ωραίο και γρήγορο χάντμπολ. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, έχουμε μπροστά μας τέσσερα παιχνίδια σε δέκα ημέρες, στα οποία ελπίζω να πάρουμε όλους τους βαθμούς». 

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.


Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021
11η αγωνιστική, Handball Premier
Σπίτι του Χάντμπολ
17:15, ΠΑΟΚ-Ζαφειράκης Νάουσας