Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 13η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30, τον Παναθηναϊκό. 

Στο τελευταίο ματς του πρώτου γύρου στην Volleyleague γυναικών, ο Δικέφαλος ταξιδεύει έχοντας ως στόχο τη νίκη, η οποία παράλληλα θα τον στέψει ως «πρωταθλητή χειμώνα», μία διάκριση που μπορεί να μην σημαίνει κάτι «χειροπιαστά», ωστόσο θα βοηθήσει στην ψυχολογία των παικτριών του Τάκη Φλώρου. 

Απέναντι του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος με τη νίκη του κόντρα στον ουραγό Αίαντα Ευόσμου με 0-3, επέκτεινε το αήττητο σερί του σε Ελλάδα και Ευρώπη στα πέντε παιχνίδια. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του SDNA TV. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Τάκης Φλώρος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ένα ντέρμπι κορυφής. Σε αυτά τα παιχνίδια όποιος αξίζει παίρνει και τη νίκη. Τόσο για εμάς, όσο και για τον Παναθηναϊκό, είναι ένα παιχνίδι, δεν παίρνεις το πρωτάθλημα αν κερδίσεις, ωστόσο είναι ένα σημείο αναφοράς. Το γεγονός πως είχαμε αγώνα την Τετάρτη στην Ευρώπη μπορεί να βγει σε καλό, διότι είχαμε μία χρήσιμη δραστηριότητα». 


Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021
13η αγωνιστική, Volleyleague γυναικών
Κλειστό Στάδιο Αγίου Θωμά
20:30, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (SDNA TV)