Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ mαteco- ΓΑΣ Καματερού

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ mαteco, Δημήτρη Πελεκίδη, μετά την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον ΓΑΣ Καματερού.

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Όταν δεν έχει συνηθίσει να χάνεις η διαχείριση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Σίγουρα δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο αλλά είναι κάτι που δεν το συνηθίζουμε. Εκ των πραγμάτων χρειάζεται χρόνος για να το διαχειριστούμε. Η αλήθεια είναι πως φάνηκε αυτό στο πρώτο ημίχρονο με την ομάδα να μην έχει την απαιτούμενη ενέργεια και γι' αυτό ήταν κοντά το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η εικόνα μας. Βγάλαμε ενέργεια, δεχθήκαμε μόλις δύο γκολ σε τριάντα λεπτά. Αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να βρούμε πολλά γκολ μπροστά και πήραμε μία ευρεία νίκη, που ήταν και το ζητούμενο σήμερα. 

Έχουν μείνει άλλα έξι ματς για το πρωτάθλημα και προετοιμαζόμαστε γι'αυτά και κυρίως για το παιχνίδι με την Νέα Ιωνία, καθώς αυτό θα κρίνει το πλεονέκτημα του πρωταθλήματος. Υπάρχει φυσικά και ο στόχος του Final 4 του κυπέλλου τον ερχόμενο Φλεβάρη. Όλη μας η προσήλωση είναι σ 'αυτούς τους στόχους.

Έχουμε μία εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος. Παίζουμε με μία ομάδα χαμηλότερης δυναμικής είναι η αλήθεια. Ανεξάρτητα όμως από τον αγώνα, προετοιμαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο κάθε φορά. Θέλουμε να κρατάμε υψηλό ρυθμό, να βελτιώνουμε πράγματα γιατί όσο περίεργο κι αν ακούγεται η ομάδα θέλει χρόνο. Πρέπει να βρούμε τα πατήματά μας και αυτά τα ματς μας βοηθάνε για να προσαρμοζόμαστε καλύτερα».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter