Τα «28α Αλεξάνδρεια» στο AC PAOK TV!

paok
Κατηγορία: Κολύμβηση
Για δεύτερη φορά, το διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ, το οποίο είναι ενταγμένο στο καλεντάρι της FINA, «28α Αλεξάνδρεια» θα μεταδοθεί με livestreaming μετάδοση στο επίσημο κανάλι του Συλλόγου, AC PAOK TV.

Η αυλαία του διεθνούς κολυμβητικού μίτινγκ «28α Αλεξάνδρεια» ανοίγει το απόγευμα της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου 2021. 

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live τους κολυμβητικούς αγώνες, μέσω του AC PAOK TV, εγγραφόμενοι ως μέλη στην κατηγορία των 4,99€. Με την εγγραφή στο AC PAOK TV, τα μέλη αποκτούν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τις τρεις ημέρες των αγώνων, ενώ αποκτούν και δυνατότητα πρόσβασης σε όλα τα οφέλη για τα μέλη του καναλιού.
 


ΠΩΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ AC PAOK TV;

Πώς γίνεσαι όμως μέλος στην κατηγορία των 4.99€

Η απάντηση είναι απλή, μέσα από πέντε κινήσεις. 

1) Πληκτρολογείς την διεύθυνση του καναλιού στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείς:

https://www.youtube.com/acpaoktv

2) Αφού βρεθείς στην κεντρική σελίδα του καναλιού μας, AC PAOK TV, πατάς δεξιά στην λέξη «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ».3) Στην συνέχεια, αφού βγει το παράθυρο των συνδρομών, επιλέγεις την βαθμίδα «Live streamings 4 (for) members», δηλαδή στα ελληνικά «Ζωντανές ροές για μέλη». 

 

4) Για να προχωρήσεις στο τελευταίο στάδιο, πατάς στην λέξη «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ». 

5) Στο τελικό στάδιο, επιλέγεις τον τρόπο πληρωμής, Paysafe, Πιστωτική Κάρτα, Paypal, όποια σου είναι πιο οικεία, γράφεις τα στοιχεία σου, και πατάς την λέξη αγορά. 6) ΤΕΛΟΣ! Είσαι πλέον μέλος για τις ζωντανές ροές του AC PAOK TV, και ξεκινάς να παρακολουθείς τις επιλεγμένες εντός έδρας αναμετρήσεις όπου θα είναι στην συνδρομητική κατηγορία.

Καλή απόλαυση! Μόνο ΠΑΟΚ!