Εθνικός Κοζάνης-ΠΑΟΚ mαteco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξιδεύει στην Κοζάνη, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, τον τοπικό Εθνικό. 

Ο ΠΑΟΚ mαteco μετά την πρόκριση του επί του Πανοράματος, βρίσκει στον δρόμο του τον Εθνικό Κοζάνης, στον δρόμο για το Final-4 του Κυπέλλου. Οι παίκτριες του Δικεφάλου προέρχονται από νίκη επί του ΓΑΣ Καματερού, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play-Off. 

Απέναντι του, ο Εθνικός Κοζάνης, ο οποίος πέρασε κατευθείαν στον 2ο γύρο του Κυπέλλου, ενώ προέρχεται από την ισοπαλία κόντρα στον Αθηναϊκό με 31-31, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play-Out. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Κοζάνης, η Ραφαέλα Καραχαρίση, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο αυριανός αγώνας εκτός από τελευταίος για το 2021, είναι και ένας αγώνας νοκ-άουτ. Χρειαζόμαστε τη νίκη, έτσι ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, και να κλείσει όμορφη η χρονιά με πρόκριση, χωρίς τραυματισμούς». 


Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021
2ος γύρος, Κύπελλο Ελλάδος
ΔΑΚ Κοζάνης
18:00, Εθνικός Κοζάνης-ΠΑΟΚ mαteco