ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 12η και τελευταία αγωνιστική της Α' φάσης της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενος, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, την ΑΕΣΧ Πυλαίας. 

Ο Δικέφαλος, νικώντας και τον Φίλιππο Βέροιας με 33-32, έκανε το 11Χ11, και στην τελευταία αγωνιστική θέλει να κλείσει τον βόρειο όμιλο αήττητος, και να στρέψει το βλέμμα τους στις «μάχες» των Play-Off, ξεκινώντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με δώδεκα βαθμούς. 

Απέναντι του, η ΑΕΣΧ Πυλαίας, η οποία κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για μία θέση στην πρώτη τριάδα, ωστόσο οι δύο ήττες στις λεπτομέρειες από Δράμα, ΠΑΟΚ και Αερωπό Έδεσσας, δεν του έδωσαν το δικαίωμα. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο Νίκος Τζωρτζίνης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι από το οποίο δεν είμαστε ευχαριστημένοι ως ομάδα, επομένως θέλουμε να αποδείξουμε ότι δίκαια βρισκόμαστε στην πρώτη θέση του βορείου ομίλου και παράλληλα να κλείσουμε την φετινή αγωνιστική χρονιά με το απόλυτο των νικών. Η Πυλαία είναι μία αξιόλογη ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι ως το τέλος, για να διασφαλίσουμε τη νίκη». 


Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021
12η αγωνιστική, Handball Premier
Σπίτι του Χάντμπολ
18:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΠΑΟΚ