Μ. Χατζηπαρασίδου: «Προσηλωμένοι στο νταμπλ!»

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Τον δικό της απολογισμό για την μέχρι πορεία του τμήματος χάντμπολ γυναικών, στέλνοντας παράλληλα τις δικές της ευχές, κάνει η Μαρία Χατζηπαρασίδου, μέσω του acpaok.gr.

- Έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας;

- «Φέτος από την αρχή η σύνθεση της ομάδας ήταν καινούργια, με πολλά νέα πρόσωπα. Σίγουρα, αυτό θέλει χρόνο και υπομονή, ώστε να μπουν όλες οι νέες αθλήτριες στην λογική και στη νοοτροπία της μέχρι τώρα πορείας μας. Προσωπικά, μου έχει μείνει μία γλυκόπικρη γεύση από τον αποκλεισμό μας από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όμως ταυτόχρονα είμαι το ίδιο προσηλωμένη στους εγχώριους τίτλους, οι οποίοι είναι ο στόχος κάθε χρονιάς για τον ΠΑΟΚ. Ακόμα και η πρώτη ήττα που δέχτηκε η ομάδα μετά από 3.5 χρόνια, θέλω να είμαι της λογικής ότι έγινε για κάποιο λόγο, και πως αυτό θα μας ανασυγκροτήσει για την πολύ σημαντική συνέχεια». 

- Ένα μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο;

- «Θα ξεκινήσω σίγουρα με ευχές για το νέο έτος, να έχουμε όλοι μια καλή και υγιή χρονιά, και όσο το δυνατόν γρηγορότερα να ξεφύγουμε όλοι από την πανδημία, η οποία μας ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια. Αναπολώ τα γεμάτα γήπεδο, και θα ήθελα πολύ να ξανακούσω όλες αυτές τις φωνές, οι οποίες μας βοηθούσαν και γίνονταν ο όγδοος παίκτης μας. Καλή χρονιά!». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter