ΠΑΟΚ Domus Ergo-Εθνικός Πειραιώς

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Επιστροφή στη δράση για το Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Εθνικό Πειραιώς στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, το Σάββατο 8 Ιανουαρίου και ώρα 16:00.

Μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές οι πολίστες του Δικεφάλου θέλουν να επιστρέψουν στο νερό νικηφόρα. Απέναντί τους θα βρουν τον μαχητικό Εθνικό Πειραιώς.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, ο Δημήτρης Σγουρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο επαναληπτικός αγώνας με τον Εθνικό είναι πολύ κρίσιμος για εμάς. Η νίκη είναι μονόδρομος. Θα βοηήησω κι εγώ με την παρουσία μου την ομάδα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, μιας και στον πρωτό αγώνα απουσίαζα και έχω χάσει δύο παιχνίδια λόγω τραυματισμού. Το παιχνίδι πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ελπίζουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Είσοδος φιλάθλων

Δεδομένου των συνθηκών και της απόφασης για 10% της χωρητικότητας στους αγωνιστικούς χώρους, προτεραιότητα εισόδου στο Κολυμβητήριο θα έχουν οι αθλητές της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης, καθώς και οι κάτοχοι καρτών διαρκείας.
 
Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022
11η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
16:00, ΠΑΟΚ Domus Ergo-Εθνικός Πειραιώς