Παλαιό Φάληρο-ΠΑΟΚ Domus Ergo

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 12η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 15 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, το Παλαιό Φάληρο. 

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει για πρώτη φορά στο 2022, σ' ένα παιχνίδι το οποίο είναι άκρως σημαντικό για την πορεία του πρωταθλήματος, τόσο στο βαθμολογικό, όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι. 

Απέναντι του, το Παλαιό Φάληρο, το οποίο μετράει αρνητικό σερί πέντε αγώνων, παίζοντας ωστόσο με τις ομάδες της πρώτης τετράδας, ενώ έχασε και το βαθμολογικό πλεονέκτημα απέναντι στον ΑΝΟΓ, μετά την ήττα με 11-3. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στο Παλαιό Φάληρο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με δεδομένη την βαθμολογική μας θέση είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη, η οποία θα μας δώσει ψυχολογική ώθηση και σίγουρα θα μας εδραιώσει στην βαθμολογική μας θέση. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, γιατί και το Παλαιό Φάληρο θέλει τη νίκη. Θεωρώ ότι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι με πολύ δυνατές φάσεις και μονομαχίες. Ας ελπίσουμε να κερδίσει ο καλύτερος, και αυτός να είναι ο ΠΑΟΚ Domus Ergo. Δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού μετά από πάρα πολύ καιρό, τα παιδιά παρά τα άσχημα αποτελέσματα δείχνουν να έχουν διάθεση και πίστη, κάτι που θέλουμε να βγει και αύριο στο νερό. Θέλουμε να επιστρέψουμε με το τρίποντο στις αποσκευές μας». 

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022
12η αγωνιστική, Α1
Δημοτικό Κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου
15:00, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου-ΠΑΟΚ Domus Ergo