ΠΑΟΚ-Αίας Ευόσμου

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 17η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 15 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, στο Ε.Γ. Μίκρας, τον Αίαντα Ευόσμου. 

Ο ΠΑΟΚ στην εποχή του Μάρκο Φενόλιο, ψάχνει το restart, προκειμένου να διατηρηθεί στις υψηλές βαθμολογικές θέσεις, έχοντας πλέον στο μυαλό του και την διοργάνωση του κυπέλλου. 

Ο Ιταλός τεχνικός γνωρίζει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο την ομάδα του, πιστεύει σε αυτή, και έχει ως στόχο να παρουσιάζεται καλύτερα παιχνίδι με το παιχνίδι. 

Απέναντι του, ο Αίας Ευόσμου, μία ομάδα με αντίθετους στόχους με αυτούς του ΠΑΟΚ, έχοντας ως ζητούμενο την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία. Μετρά 11 σερί ήττες, ωστόσο το παιχνίδι κόντρα στον Ηλυσιακό στις 22 Ιανουαρίου θεωρείται «must win» για την επίτευξη του κύριου στόχου. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου, η Κυριακή Τερζόγλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου μπορεί να μοιάζει πιο εύκολο, συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα, ωστόσο θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Θέλουμε πολύ τη νίκη, διότι πέρα από το βαθμολογικό κομμάτι, θα μας βοηθήσει πολύ και ψυχολογικά, ώστε να βρούμε και πάλι τον ρυθμό μας. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις γι' αυτό και έχω πίστη στο αποτέλεσμα». 

Σχετικά με την είσοδο στο γήπεδο...

Δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Ύστερα από την αναγγελία των νέων μέτρων, τα οποία αναφέρονται και στην μέγιστη χωρητικότητα των κλειστών γυμναστηρίων σε συνθήκες παιχνιδιών, δικαίωμα εισόδου θα έχουν όσοι έχουν προμηθευτεί τόσο την απλή, όσο και την VIP, κάρτα διαρκείας.