«Διπλό» χαρακτήρα στο Παλαιό Φάληρο για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Μεγάλο διπλό για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο οποίος επικράτησε του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου με 7-11, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών. 

Ο Δικέφαλος, μπήκε φουριόζος στον αγώνα, πραγματοποιώντας δύο εξαιρετικά οκτάλεπτα, με το ημίχρονο να τελειώνει στο 2-8. Οι «ασπρόμαυροι» με όπλο την άμυνα τους και τις σωστές επιλογές στην επίθεση, «στρίμωξαν» τους αντιπάλους τους, παίζοντας παράλληλα πολύ όμορφο πόλο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, μπορεί οι γηπεδούχοι να έβγαλαν αντίδραση και να προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ, ωστόσο οι παίκτες του ΠΑΟΚ Domus Ergo ήταν ψύχραιμοι, και έκαναν υπέροχη διαχείριση του προβαδίσματος που είχαν «χτίσει» από το πρώτο μέρος. Το τελικό 7-11 έδωσε το ροζ φύλλο αγώνα στον Δικέφαλο, που συνεχίζει με περισσότερη ψυχολογία την πορεία του. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, στις 29 Ιανουαρίου, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, εκτός έδρας. 

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου-ΠΑΟΚ Domus Ergo: 7-11

Οκτάλεπτα: 0-4, 2-4, 4-1, 1-2.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χταζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 2, Σγουρίδης 2, Μπαγλατζής, Προσινικλής 1, Κούπμαν 4, Κουγούνης, Μανθογιάννης.