Περιμένοντας την επανέναρξη....

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Η προετοιμασία της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ Morris, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, παρά την αλλαγή του ημερολογιακού προγράμματος και την αναβολή της Women's Football League.

Στην προσπάθεια του τεχνικού τιμ του Δικεφάλου να παραμείνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι αθλήτριές του, διεξήχθη φιλική αναμέτρηση με την Κ16 αρρένων του Αξιού Ανατολικού στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Ο αγώνας είχε ανεβασμένο επίπεδο έντασης, όσον αφορά την ταχύτητα αλλά και την δύναμη. Οι αυτοματισμοί και οι δυνατές μονομαχίες εκατέρωθεν στις δύο εστίες βοήθησαν το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, σε ένα γεμάτο 90λεπτο. Για τις «ασπρόμαυρες» χρησιμοποιήθηκαν, από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Λευτέρη Κανάτα, όλες οι διαθέσιμες αθλήτριες.

Σχετικά με τον φιλικό αγώνα αλλά και για την αναβολή των αγωνιστικών της Women's Football League, ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Διαμαντής Διαμαντής, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Προς μεγάλη μας έκπληξη είδαμε την αλλαγή του ημερολογιακού προγράμματος των αγώνων, στην Α' Εθνική κατηγορία ποδόσφαιρου γυναικών. Πιστεύουμε πως μία τέτοια αναβολή είναι αδικαιολόγητη, εφόσον παίρνουμε όλα τα μέτρα ασφαλείας όπως ορίζει η ΓΓΑ, όπως πράττουν και τα αντίστοιχα αθλήματα που συνεχίζουν κανονικά τις υποχρεώσεις τους.

Εμείς, συνεπείς στους στόχους μας, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά καθημερινά όπως και μέσα στην περίοδο των εορτών. Οι αθλήτριές μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό καθημερινά μέσα και έξω από το γήπεδο, αφοσιωμένες στο πλάνο του τεχνικού τιμ με πειθαρχία και επαγγελματισμό.

Από την μεριά μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Αξιού Ανατολικού, τον υπεύθυνο της ακαδημίας, Κωνσταντίνο Κεχαγιά και τον προπονητή του τμήματος, Γρηγόρη Δίμτση για την πολύ όμορφη και ζεστή φιλοξενία στις εγκαταστάσεις τους».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter