ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την Φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου και ώρα 18:30, την ΑΕΚ. 

Ο κάτοχος του τίτλου την περσινή αγωνιστική περίοδο, ΠΑΟΚ, ξεκινάει το φετινό του ταξίδι στο Κύπελλο, έχοντας ως στόχο την διατήρηση των κεκτημένων. 

Ο Ιταλός τεχνικός του Δικεφάλου, Μάρκο Φενόλιο, «άνοιξε λογαριασμό», νικώντας τον Αίαντα Ευόσμου στο Ε.Γ. Μίκρας με 3-0, για τον θεσμό της Volleyleague γυναικών. 

Άπαντες στο τμήμα Βόλεϊ γυναικών, γνωρίζουν πως σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις δεν συγχωρούνται τα λάθη, και έτσι πρέπει να κάνουν ένα πολύ καλό παιχνίδι ώστε να πάρουν το «εισιτήριο» για τους «8». 

Απέναντι του, η ΑΕΚ, η οποία συνέχισε στον δρόμο των νικών στην Volleyleague γυναικών, επικρατώντας εκτός έδρας του Πανναξιακού με 0-3. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας χωρίς προβλήματα, γνωρίζοντας πως έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη αναμέτρηση. Θα είναι ένα δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές και ποιοτικές ομάδες. Πρόκειται για ένα παιχνίδι νοκ-άουτ, οπότε κάθε λάθος μετράει, και πιστεύω εκεί θα κριθεί και η αναμέτρηση, δηλαδή στο γεγονός πως θα κερδίσει η ομάδα η οποία θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση». 


Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
Φάση των «16», Κύπελλο Ελλάδος
Κλειστό «Απόστολος Κόντος»
18:30, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ