Την πρόκριση ΕΜΕΙΣ!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για το Game 2 της φάσης των «16» του CEV Challenge Cup, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Πορτογαλία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου και ώρα 23:30, την Fonte Bastardo. 

Ο Δικέφαλος, συνέχισε στον δρόμο των νικών όσον αφορά την Volleyleague ανδρών, νικώντας στο PAOK Sports Arena τον ΑΟΠ Κηφισιάς με 3-0 σετ, επεκτείνοντας το αήττητο σερί του στις εγχώριες διοργανώσεις στα έξι παιχνίδια. 

Πλέον, στρέφει την προσοχή του στην «ρεβάνς» κόντρα στους Πορτογάλους, έχοντας ως στόχο να στείλει το παιχνίδι στο «χρυσό» σετ, κάτι που προϋποθέτει καθαρή νίκη με 0-3 ή 1-3. 

Απέναντι του, η Fonte Bastardo, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό «φεγγάρι», καθώς μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, πέτυχε ακόμα μία σπουδαία νίκη με 3-0 επί της Μπενφίκα, ανεβαίνοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα. 

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί «πάνοπλος στην μεγάλη... ρεβάνς, με τον Γιάννη Καλμαζίδη να υπολογίζει σε όλους τους αθλητές του. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά μέσω του RTP Acores. 

Για το Game 2 απέναντι στην Fonte Bastardo, o Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Πρέπει από τον πρώτο πόντο να εμφανιστούμε δυνατοί και αποφασιστικοί προκειμένου να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο αλλά πιστεύω ότι η δυναμική της ομάδας μας είναι κοντά στον αντίπαλο μας, οπότε μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Φυσικά υπάρχει και η πίεση, η οποία θα μας δυσκολέψει, οπότε θέλω να είμαστε έτοιμοι να την διαχειριστούμε. Το κλίμα είναι καλό, όλα τα παιδιά είναι αποφασισμένα, θέλουν να διεκδικήσουν την πρόκριση. Το παιχνίδι θα κριθεί σε όλα τα στοιχεία, αφού και οι δύο ομάδες είναι πλήρεις, άρα πρέπει να παίξουμε καλά γενικά. Στο πρώτο παιχνίδι είδαμε «γεμάτα» σετ, κάτι που μαρτυρά πως είμαστε κοντά σαν ομάδες, οπότε πρέπει να κάνουμε όλα τα στοιχεία καλά, δεν υπάρχει ένα στοιχείο το οποίο η μία ομάδα υπερισχύει από την άλλη. Είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε καλά». 


Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
Φάση των «16» 1ος αγώνας, CEV Challenge Cup
Complexo Desportivo Vitorino Nemésio
23:30, AJ Fonte Bastardo-ΠΑΟΚ