Έρχονται οι κρίσιμες αναμετρήσεις...

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 10η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στον Πειραιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου, τον τοπικό Εθνικό Nobel Hellas, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 23-6. 

Ο Δικέφαλος, ο οποίος συλλέγει πολύτιμες εμπειρίες στην κορυφαία κατηγορία υδατοσφαίρισης γυναικών στην χώρα, και όντας ο μοναδικός Σύλλογος στην Βόρεια Ελλάδα που κρατάει την «σημαία» ψηλά, αντιμετωπίζει κάθε αναμέτρηση ως ένα σημαντικό μάθημα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ πήγε υπολειπόμενος του αντιπάλου του στο πρώτο ημίχρονο με 14-2 για να κλείσει τον αγώνα με 23-6 εις βάρος του.

Οι «ασπρόμαυρες» αγωνίστηκαν δίχως την αρχηγό τους και διεθνή με τις ηλικιακές κατηγορίες, Βασιλική Λασκαρίδου, ενώ και η Ολλανδή περιφερειακός, Ίσις Κάιζερ, δεν μπόρεσε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας της. 

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, το ντεμπούτο της γεννημένης το 2008, αθλήτριας του ΠΑΟΚ, Μπίκου, η οποία έλαβε το «βάπτισμα του πυρός», σε μία τόσο νεαρή ηλικία. 

Πλέον, στο τμήμα πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στις δύο κομβικές αναμετρήσεις κόντρα σε Ηλυσιακό και Νηρέα Χαλανδρίου, στις οποίες θα κριθούν πολλά για την φετινή αγωνιστική περίοδο. 

Τα οκτάλεπτα: 8-0, 6-2, 5-0, 4-4

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Φορίδου, Γραικού 1, Ακιλμπάγιεβα 1, Ασκερίδου, Ταυρίδου, Στόγιου, Κάλλια, Λαμπρούση, Φραγκιά 2, Ντώνα, Ζιώγα, Μανίκα 1, Σύκα- Λεριώτη, Παρασκευοπούλου 1, Μπίκου.