ΑΟΝΣ Μίλων-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 10η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 22 Ιανουαρίου και ώρα 19:00, τον ΑΟΝΣ Μίλωνα. 

Ο Δικέφαλος, αφού ολοκλήρωσε το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο CEV Challenge Cup, στρέφει το βλέμμα τους στις εγχώριες διοργανώσεις, στις οποίες έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει. 

Με την «αύρα» του αήττητου σερί των πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα, οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να επαναλάβουν ακόμα μία καλή εμφάνιση, και να παραμείνουν στον δρόμο των νικών, μετά την επικράτηση επί του ΑΟΠ Κηφισιάς την προηγούμενη αγωνιστική με 3-0. 

Απέναντι του, ο ΑΟΝΣ Μίλων, ο οποίος έχει εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, και πλέον ψάχνει το καλύτερο δυνατό «πλασάρισμα» στον βαθμολογικό πίνακα, μέχρι την έναρξη των πλέι-οφ. Την προηγούμενη αγωνιστική ήταν μαχητικός για δύο σετ, ωστόσο γνώρισε την ήττα από τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ με 3-0. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Volleyleague TV στο YouTube. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟΝΣ Μίλωνα, ο Αναστάσιος Γάτσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι κόντρα στον Μίλωνα είναι πολύ σημαντικό, όπως και όλα τα παιχνίδια, καθώς πρόκειται για έναν αντίπαλο ο οποίος θέλει προσοχή και συγκέντρωση. Στόχος μας είναι η νίκη, όπως και κάθε αγωνιστική, αλλά και οι τρεις βαθμοί». 


Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
10η αγωνιστική, Volleyleague ανδρών
Γυμναστήριο Μίλωνα «Κροίσος Πέρσης»
19:00, ΑΟΝΣ Μίλων-ΠΑΟΚ (Volleyleague TV)