Μετάλλιο και εμπειρίες για τους Judoka του ΠΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων!

paok
Κατηγορία: JUDO

Την παρουσία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα JUDO Εφήβων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αργυρούπολη, ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ. 

Ο Judoka, Αλέξανδρος Κατσαρώνας, απέδειξε για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, και με μία πολύ καλή εμφάνιση έφτασε στην κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου της κατηγορίας των 60 κιλών. 

Σε μία δύσκολη κατηγορία με μεγάλο ανταγωνισμό και συνολικά 22 συμμετέχοντας απ' όλη την Ελλάδα, ο Judoka του ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει τέσσερις αγώνες και να φτάσει στον τελικό, στον οποίο γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες από ποινές. 

Ο Judoka του ΠΑΟΚ, Ανέστης Γεωργιάδης, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και προσπάθησε για μία διάκριση στην κατηγορία των 81 κιλών, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. 

Οι ατυχίες της τελευταίας στιγμής στέρησαν δυστυχώς και από τους υπόλοιπους αθλητές του ΠΑΟΚ την συμμετοχή στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, παρόλη την σκληρή προετοιμασία που είχε η ομάδα JUDO του Δικεφάλου. 

Πλέον, άπαντες στο τμήμα στρέφουν το βλέμμα τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη, με τον Δικέφαλο να είναι έτοιμος να διεκδικήσει περισσότερα μετάλλια και διακρίσεις. 

Συγχαρητήρια σε όλους!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter