Την πρόκριση ΕΜΕΙΣ!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για τον Β' Γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Άργος, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, τον τοπικό Διομήδη. 

Ο Δικέφαλος, ξεκινά το ταξίδι του στο φετινό Κύπελλο Ελλάδος, έχοντας ως στόχο να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί, βάζοντας σε πρώτη φάση την παρουσία του στο Final-4. 

Οι «Μάγκες» μετά το παιχνίδι των πλέι-οφ κόντρα στην ΑΕΚ, παρέμειναν στην Αθήνα, όπου και πραγματοποίησαν την προετοιμασία τους στο Γήπεδο του Καματερού, συγκεντρωμένοι απολύτως στον στόχο που έρχεται. 

Απέναντι του, ο Διόμηδης Άργους, ο οποίος ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις του στα πλέι-οφ, επικρατώντας στην έδρα του την ΑΕΣΧ Πυλαίας με 26-21. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Διομήδη Άργους, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι μία περίοδος στην οποία η ομάδα καλείται να προσαρμόζεται γρήγορα στον αντίπαλο μέσα σε λίγες μέρες. Περιμένουμε ένα αμφίρροπο παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Πρέπει να παρουσιαστούμε συμπαγείς και συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ώστε να φτάσουμε στην πρόκριση». 


Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022
2ος Γύρος, Κύπελλο Ελλάδος 
Κλειστό Νέας Κίου
18:00, Διομήδης Άργους-ΠΑΟΚ