Αερωπός ManDynamic-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Έδεσσα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, τον τοπικό Αερωπό. 

Ο Δικέφαλος, μετά την αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Διομήδη, επιστρέφει και πάλι σε αγωνιστικές υποχρεώσεις με παιχνίδι για τον θεσμό του κυπέλλου. 

Οι «Μάγκες», μετά την μεγάλη πρόκριση στο Άργος κόντρα στον Διομήδη με 27-33, έχουν ακόμα ένα εκτός έδρας «εμπόδιο», αυτή τη φορά απέναντι στον αξιόμαχο Αερωπό Έδεσσας. 

Στόχος φυσικά για τον ΠΑΟΚ είναι η παρουσία του στο F4 του θεσμού σε πρώτη φάση, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» βλέπουν την διοργάνωση φάση-φάση, αντιμετωπίζοντας κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα. 

Απέναντι του, ο Αερωπός, ο οποίος μπήκε στον 3ο γύρο του Κυπέλλου απευθείας, και κυνηγά με τις δικές του αξιώσεις την πρόκριση. Όσον αφορά τα πλέι-οφ, έχει ξεκινήσει με δύο ήττες, απέναντι σε ΟΣΦΠ και ΑΕΚ. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Αερωπό, ο Luka Stojanovic, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι κόντρα στον Αερωπό για το Κύπελλο, μία καλή ομάδα, η οποία στην έδρα της παρουσιάζεται ακόμα πιο δυνατή. Προερχόμαστε από μία καλή εμφάνιση στο Άργος, η οποία μας έδωσε και μία καλή πρόκριση. Φυσικά, θέλουμε να είμαστε στο F4 του θεσμού, οπότε θα τα δώσουμε όλα στην Έδεσσα, προκειμένου να επιστρέψουμε με την πρόκριση». 

 

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2022
3ος Γύρος, Κύπελλο Ελλάδας
ΔΑΚ Έδεσσας
18:00, Αερωπός Έδεσσας-ΠΑΟΚ