Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε...

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
Στην 3η αγωνιστική του F4 του Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ, οι νεάνιδες του ΠΑΟΚ, αν και πάλεψαν μέχρι τέλους, γνώρισαν την ήττα από τον Ναύαρχο Βότση με 3-1, ενώ είχαν φτάσει μία ανάσα από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης!

Στο πρώτο σετ, οι ασπρόμαυρες, έδειξαν αγωνιστική υπεροχή έναντι του αντιπάλου τους, ωστόσο, αν και πορεύονταν με προβάδισμα 14-21 σκορ, ένα μικρό κενό διάστημα, τους στοίχισε την κατάκτηση του σετ, το οποίο ολοκληρώθηκε με 25-21 σκορ.

Στο δεύτερο σετ, τα κορίτσια του Δικεφάλου, διατήρησαν τον ρυθμό και τον έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος και, τελικά, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 σετ.

Καθοριστικό ήταν το τρίτο σετ, στο οποίο, ο ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή, δίνοντας το δικαίωμα στις αντίπαλές του να φτάσουν στην κατάκτηση του σετ, καθώς με την κατάκτηση του δεύτερου σετ στην αναμέτρηση, κατέκτησε και το πρωτάθλημα. 

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν το τέταρτο σετ, με την προπονήτρια του Δικεφάλου να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες και το σετ να ολοκληρώνεται με 25-21 σκορ υπέρ των αντιπάλων (3-1 σε).

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, που τη φετινή αγωνιστική περίοδο έδωσαν τα μέγιστα και κατάφεραν να φτάσουν στο F4 του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.

Ναύαρχος Βότσης - ΠΑΟΚ: 25-21, 21-25, 25-17, 25-21