Η Συνέντευξη Τύπου του 18ου Final-4 Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ γυναικών (pics)

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη και της Πένυς Αργυροπούλου, στην Συνέντευξη Τύπου του 18ου Final-4 Κυπέλλου Χάντμπολ γυναικών. 

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Δήμο Χαλκίδας, ο οποίος έχει αναλάβει την διοργάνωση και θα αγωνιστούμε σ' ένα πολύ όμορφο γήπεδο. Αυτά τα δύο χρόνια μέσα από την συγκυρία που ζούμε όλοι μας με την πανδημία, οι διοργανώσεις όπως είναι το Final-4 δίνουν την ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, και νομίζω είναι κάτι στο οποίο βοηθάει στην ανάπτυξη του αθλήματος. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, να γίνει ένα όμορφο τουρνουά αυτό το διήμερο, στο οποίο πρωταγωνίστριες θα είναι οι αθλήτριες. 

Πένυ Αργυροπούλου:

«Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις ομάδες για την πρόκριση τους στο Final-4 του Κυπέλλου, και να ευχαριστήσω την Χαλκίδα για την φιλοξενία. Το Κύπελλο είναι ο πρώτος μας στόχος, και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να το πετύχουμε. Ελπίζω όλες οι ομάδες μετά το τέλος του πρωταθλήματος να είναι υγιείς. Δυστυχώς δεν θα έχουμε κοντά τον κόσμο να μας στηρίξει, λόγω της πανδημίας, ωστόσο θα αγωνιστούμε για εκείνους, αλλά και για εμάς, και εύχομαι να γίνει ένα όμορφο τουρνουά». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter