Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ mαteco-ΓΑΣ Καματερού

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη, της Μαρία Νίκολιτς και της Άνα Βράνσιτς, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco επί του ΓΑΣ Καματερού με 30-14. 

Δημήτρης Πελεκίδης:

«H ομάδα δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της και η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε ακόμα βρει ρυθμό και αυτό φάνηκε γιατί στο β’ ημίχρονο που λειτούργησε η άμυνα βγάλαμε αιφνιδιασμούς και επικρατήσαμε όπως ήταν και το φυσιολογικό. Βέβαια αξίζουν πολλά μπράβο στο Καματερό γιατί απαρτίζεται από νεαρές αθλήτριες και έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια φέτος».

Μαρία Νίκολιτς:

«Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι για το 2022. Στην αρχή ξεκινήσαμε το παιχνίδι νευρικά, αυτό συνέβη επειδή έχουμε κάποιες καινούργιες παίκτριες, και αργήσαμε να πιάσουμε τον ρυθμό μας. Όταν επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και αυξήσαμε τους χώρους, μεγαλώναμε την διαφορά όλο και περισσότερο. Προετοιμαζόμαστε τώρα για τον τελικό, ώστε να φέρουμε το κύπελλο στην Θεσσαλονίκη». 

Άνα Βράνσιτς: 

«Είμαι ενθουσιασμένη που το πρώτο παιχνίδι μου με την φανέλα του ΠΑΟΚ συνδυάστηκε με νίκη. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά μόλις βρήκαμε τον ρυθμό μας, μεγαλώσαμε την διαφορά και φτάσαμε στη νίκη. Το μυαλό μας τώρα στον τελικό, στον οποίο θέλουμε τον τίτλο!». 
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter