Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝΙ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη, της Μαρίας Χατζηπαρασίδου, και της Εμμανουέλας Τσικνάκη, μετά το νικηφόρο τελικό, μεταξύ του ΠΑΟΚ mαteco και του ΟΦΝΙ με 21-20.

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Το παιχνίδι ήταν αντάξιο και των δύο ομάδων, ένα πραγματικό ντέρμπι. Πήραμε μία διαφορά που βασίστηκε στην άμυνα μας. Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, λειτουργήσαμε πολύ καλά και βγήκαμε μπροστά. Η ομάδα λόγω της εμπειρίας που έχει και με τη διαχείριση που έγινε, πήρε την πολύ σημαντική νίκη. Στα χρόνια που είμαι στην ομάδα, είναι το πιο σημαντικό Κύπελλο».

Μαρία Χατζηπαρασίδου:

«Το έχω ξαναπεί δεν θέλω να αναιρέσω την ποιότητα και το μέταλλο που έχουμε χτίσει. Σίγουρα όμως σε έναν τελικό παίζει ρόλο το αν το θέλεις παραπάνω. Το θέλαμε παραπάνω και το κατακτήσαμε».

Εμμανουέλα Τσικνάκη:

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο. Επίσης, να δώσω συγχαρητήρια και στην Νέα Ιωνία για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Εμείς δώσαμε και την ψυχή μας σήμερα δεν είναι μόνο η δική μου απόδοση είναι συνολική η προσπάθειά μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό το τρόπαιο, αλλά από αύριο κοιτάμε τη συνέχεια και εστιάζουμε στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter