ΠΑΟΚ-Νηρέας Χαλανδρίου

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την εξ' αναβολής 11η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Νηρέα Χαλανδρίου. 

Ο Δικέφαλος βρίσκεται αντιμέτωπος με το πρώτο από τα τέσσερα συνολικά σημαντικά παιχνίδια, κόντρα σε Νηρέα Χαλανδρίου και Ηλυσιακό, στα οποία καλείται αν δώσει τον καλύτερο του εαυτό ώστε να πετύχει τον στόχο, τον οποίο έχει
θέσει στην επιστροφή του στην Α1. 

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την σημαντικότητα της αναμέτρησης, προετοιμάστηκαν σκληρά όλη την εβδομάδα, και είναι έτοιμα να δώσουν την ψυχή τους στο νερό του Ποσειδωνίου, με σκοπό να πάρουν τη νίκη. 

Απέναντι τους, ο Νηρέας Χαλανδρίου, ο οποίος πήρε σημαντική νίκη επί του Ηλυσιακού με 6-13, παίρνοντας το πρώτο τρίποντο της σεζόν. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου, η Δέσποινα Φραγκιά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι με τον Νηρέα Χαλανδρίου αναμένεται να είναι δύσκολο, μίας και οι δύο ομάδες χρειαζόμαστε τη νίκη. Ο Νηρέας είναι ένας πολύ σοβαρός αντίπαλος, αλλά όπως κάνουμε κάθε φορά, θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια, και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας μου και με κατάλληλη σοβαρότητα θα έχουμε το αποτέλεσμα το οποίο θέλουμε. Φυσικά, περιμένουμε και τους φίλους του ΠΑΟΚ να μας στηρίξουν, σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση». 

Είσοδος φιλάθλων

Δεδομένου των συνθηκών και της απόφασης για 10% της χωρητικότητας στους αγωνιστικούς χώρους, προτεραιότητα εισόδου στο Κολυμβητήριο θα έχουν οι αθλητές της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης, καθώς και οι κάτοχοι καρτών διαρκείας.


Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022
11η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
14:00, ΠΑΟΚ-Νηρέας Χαλανδρίου