ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝΙ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την εξ' αναβολής 6η αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον ΟΦΝΙ. 

Ο Δικέφαλος, μετά την περήφανη κατάκτηση του τέταρτου σερί κυπέλλου και έκτου συνολικά, επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος απόλυτα συγκεντρωμένος, με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Απέναντι του, ο ΟΦΝΙ, ο οποίος καλείται να αφήσει πίσω του την ήττα στον τελικό κυπέλλου και να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα, παλεύοντας για το καλύτερο δυνατό. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΝΙ, η Aleksandra Borizovska, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Προερχόμαστε από την κατάκτηση του κυπέλλου, σ' έναν τελικό ο οποίος ήταν συναρπαστικός. Είμαστε κάποια νέα κορίτσια στην ομάδα, ωστόσο πιστεύω έχουμε ενσωματωθεί πολύ γρήγορα. Χρειάζεται να συνεχίσουμε την καλή δουλειά σε άμυνα και επίθεση, να είμαστε συγκεντρωμένες και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Στόχος μας φυσικά, όπως και σε κάθε παιχνίδι, είναι η νίκη». 

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας. Βάσει των νέων μέτρων, σχετικά με την μέγιστη χωρητικότητα των γηπέδων (10%), θα εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.





Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022
6η αγωνιστική Β' Φάση, Α1
Σπίτι του Χάντμπολ
18:00, ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝΙ (AC PAOK TV)