Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝΙ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη και Δήμητρας Μπατζαρακούδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco επί του ΟΦΝΙ με 27-21, μέσω του acpaok.gr.

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Το ζητούμενο ήταν τρεις μέρες μετά το νικηφόρο τελικό κυπέλλου η ομάδα να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να φέρεις το μυαλό των παικτριών στο γήπεδο στις συνθήκες που θέλουμε, αλλά τα κορίτσια έχουν μεγάλη θέληση και εμπειρία. Ξέραμε ότι η Νέα Ιωνία θα ήθελε να αντιδράσει και να υπερασπιστεί την διαφορά των δύο τερμάτων, και μπήκαμε στο παιχνίδι χωρίς να έχουμε πίεση και άγχος. Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε τον αγώνα πρωτίστως και στην συνέχεια να κυνηγήσουμε και την διαφορά. Η νίκη μας ήταν ξεκάθαρη, διότι ήμασταν μπροστά σε όλο το παιχνίδι». 

Δήμητρα Μπατζαρακούδη:

«Βγάλαμε στο παιχνίδι ότι ακριβώς χρειαζόταν μετά την κατάκτηση του κυπέλλου. Ήμασταν προετοιμασμένες για όλα. Πέρασαν μόλις τρεις μέρες, αλλά ξέραμε όλες τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο. Είμαστε πολύ χαρούμενες για τη νίκη, και προχωράμε με το πλεονέκτημα. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχα και πλέον μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter