ΠΑΟΚ-Ηλυσιακός

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την εξ' αναβολής 9η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, τον Ηλυσιακό. 

Ο Δικέφαλος μετά την ισοπαλία κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου, στρέφει το βλέμμα του σ' έναν ακόμα «τελικό», αυτόν κόντρα στον Ηλυσιακό. Σε μία κομβική αναμέτρηση, τα κορίτσια του Δικεφάλου γνωρίζουν πως η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για την επίτευξη του βασικού στόχου της φετινής χρονιάς. 

Απέναντι του, ο Ηλυσιακός, ο οποίος στο δικό του «ντέρμπι» κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου γνώρισε την ήττα με 6-13, και πλέον είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ηλυσιακό, η αρχηγός της ομάδας, Βασιλική Λασκαρίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Με τον προπονητή μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι κόντρα στον Ηλυσιακό, και η ομάδα μας είναι έτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη. Ο Ηλυσιακός από την πλευρά του θα προσπαθήσει να πετύχει τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, άρα θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, καθώς και εμείς έχουμε φυσικά τον ίδιο στόχο. Μετά την ισοπαλία κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου, θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου μας για φέτος. Εύχομαι να διεξαχθεί ένας ωραίος αγώνας και ο καλύτερος να κερδίσει». 

Είσοδος φιλάθλων

Δεδομένου των συνθηκών και της απόφασης για 10% της χωρητικότητας στους αγωνιστικούς χώρους, προτεραιότητα εισόδου στο Κολυμβητήριο θα έχουν οι αθλητές της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης, καθώς και οι κάτοχοι καρτών διαρκείας.


Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022
9η αγωνιστική, Α1
Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης
19:30, ΠΑΟΚ-Ηλυσιακός