ΠΑΟΚ-ΟΦΗ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 13η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, στο PAOK Sports Arena, τον ΟΦΗ.

Ο Δικέφαλος συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στην Volleyleague, καθώς μετά την μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι με 1-3, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στην κρίσιμη αυτή καμπή του πρωταθλήματος, στην οποία θα ξεκινήσουν να κρίνονται οι τίτλοι στις εγχώριες διοργανώσεις, οι παίκτες του ΠΑΟΚ νιώθουν έτοιμοι, και έχουν μεγάλη ψυχολογία, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους.

Απέναντι του, ο ΟΦΗ, ο οποίος μετά το μεγάλο διπλό στην Βέροια κόντρα στον Φίλιππο με 0-3 έκανε αποφασιστικό βήμα όσον αφορά την παρουσία του στην μεγάλη κατηγορία, η οποία θα κριθεί μέσω των Play-out, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με ομάδα από την Pre League.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι της ΕΣΑΠ στο YouTube, Volleyleague TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, ο Σωτήρης Σωτηρίου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα, να παίξουμε όμορφο βόλεϊ, και να κάνουμε αυτά τα οποία δουλεύουμε στην προπόνηση. Ταυτόχρονα ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί, ώστε να παραμείνουμε στην κορυφή, η οποία είναι και ο στόχος μας».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Σημεία Διάθεσης:

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022
Εκδοτήρια PAOK Sports Arena: 16:45-18:00

Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει των νέων μέτρων, σχετικά με την μέγιστη χωρητικότητα των γηπέδων (10%), θα εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022
13η αγωνιστική, Volleyleague ανδρών
PAOK Sports Arena
18:00, ΠΑΟΚ-ΟΦΗ (Volleyleague TV)