ΓΑΣ Καματερού-ΠΑΟΚ mαteco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την 7η αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξιδεύει στην πρωτεύουσα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, τον ΓΑΣ Καματερού. 

Ο Δικέφαλος μετά την κατάκτηση κυπέλλου κόντρα στη Νέα Ιωνία στην Χαλκίδα με 21-20, επικράτησαν του ίδιου αντιπάλου και στον θεσμό του πρωταθλήματος με 27-21, «σκαρφαλώνοντας» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Απέναντι του, ο ΓΑΣ Καματερού, ο οποίος μετά την συμμετοχή του στο Final-4 του Κυπέλλου, επιστρέφει στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Καματερού προέρχεται από διπλό επί της Βέροιας 17 με 14-36, νίκη η οποία την βάζει για τα «καλά» στο κόλπο της τετράδας. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΓΑΣ Καματερού, η Milica Grbavcevic, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Προερχόμαστε από την κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά και τη σημαντική νίκη κόντρα στη Νέα Ιωνία η οποία μας έβαλε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στρέφουμε το βλέμμα μας στο παιχνίδι κόντρα στο Καματερό, μία ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον ημιτελικό του κυπέλλου, όποτε ξέρουμε το στυλ παιχνιδιού τους. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε το 100% προκειμένου να πάρουμε ακόμα μία νίκη». 


Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022
7η αγωνιστική Β' Φάση, Α1
Κλειστό Καματερού
18:00, ΓΑΣ Καματερού-ΠΑΟΚ mαteco