Ώρα Ευρώπης! CS Minaur Baia Mare-ΠΑΟΚ 

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Ώρα Ευρώπης! Για το Game 1 της Φάσης των «16» του EHF European Cup, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Ρουμανία, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, την CS Minaur Baia Mare. 

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μετά την πρόκριση επί της TENAX Dobele με δύο νίκες. Ο Δικέφαλος μετά την πετυχημένη έως τώρα πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις, επικεντρώνει το βλέμμα του στις απαιτητικές «μάχες» κόντρα στην CS Minaur Baia Mare, έχοντας ως στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Απέναντι του, η CS Minaur Baia Mare, η οποία συνεχίζει «ασπρόμαυρα» στον θεσμό, αφού στην Φάση των «32» απέκλεισε την Παρτιζάν με δύο νίκες. Το ταξίδι ωστόσο για τους Ρουμάνους στο EHF European Cup έχει ξεκινήσει από το Round 1, αποκλείοντας την Λοκομοτίβ Γκόρνα από την Βουλγαρία, την Χαποέλ Ασντόντ από το Ισραήλ, και την Παρτιζάν από την Σερβία. Όσον αφορά τις υποχρεώσεις στην Ρουμανία, η CS Minaur Baia Mare βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Για το Game 1 κόντρα στην CS Minaur Baia Mare, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Γνωρίζουμε πως δεν είμαστε το φαβορί του ζευγαριού, καθώς παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα με πολλαπλάσιο μπάτζετ. Η ομάδα μας δεν έχει κάποια απώλεια παίκτη, πέρα από τις μακροχρόνιες απουσίες, και θέλουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι ώστε να έχουμε ένα καλό σκορ ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού στην Θεσσαλονίκη».


Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022
Φάση των «16» 1ος αγώνας, EHF European Cup
Sala Polivalenta Lascar Pana 
18:00, CS Minaur Baia Mare-ΠΑΟΚ