Θέτις Βούλας-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 21η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00, την Θέτιδα Βούλας. 

Ο Δικέφαλος επιστρέφει σε αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από περίπου δύο εβδομάδες, έχοντας ως στόχο να συνεχίσει στον δρόμο των νικών, σε αυτή την κρίσιμη «καμπή» του πρωταθλήματος, καθώς η κανονική διάρκεια της Volleyleague γυναικών βρίσκεται στην «δύση» της. 

Απέναντι του, η Θέτις Βούλας, η οποία επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Αίαντα Ευόσμου με 0-3 στην Θεσσαλονίκη, και κυνηγάει με τις δικές της αξιώσεις μια θέση στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Thetis TV, με pay-per-view, αξίας 5€. 

Για το παιχνίδι κόντρα στην Θέτιδα Βούλας, η Σταματία Κυπαρίσση, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είχαμε μία σειρά βατών παιχνιδιών, στα οποία η ομάδα μέσα από αυτές τις νίκες απέκτησε ψυχολογία. Μέσα στο διάστημα αυτό δουλεύαμε παράλληλα σκληρά στις προπονήσεις, και θεωρώ ότι υπάρχει βελτίωση, η οποία θα φανεί στο αυριανό παιχνίδι. Θα αντιμετωπίσουμε έναν αξιόλογο αντίπαλο, και ευελπιστώ σ' ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα». 
 

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022
21η αγωνιστική, Volleyleague γυναικών
Κλειστό γυμναστήριο Γ. Γεννηματάς
19:00, Θέτις Βούλας-ΠΑΟΚ (Thetis TV)