Νίκη στο Καματερό για τον ΠΑΟΚ Mαteco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ Mαteco, επικρατώντας του ΓΑΣ Καματερού με 21-25, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β' Φάσης της Α1 Χάντμπολ γυναικών. 

Ο Δικέφαλος έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις αλλά και στις νίκες, καθώς μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και την επικράτηση επί του ΟΦΝΙ, η οποία τον έβαλε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στα Play-Off, πήρε ακόμα ένα σημαντικό δίποντο. 

Τα κορίτσια του Δικεφάλου, έχοντας στις πλάτες τους την κούραση των τριών αγώνων σε μόλις επτά ημέρες, δεν μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να δώσουν το δικαίωμα στο γηπεδούχο να προηγηθεί στο σκορ, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες με σκορ 11-9.

Στην επανάληψη, οι παίκτριες του Δημήτρη Πελεκίδη, δεν άργησαν να βρουν ρυθμό, να επιβληθούν στον αντίπαλό τους και τελικά να περάσουν μπροστά στο σκορ, φτάνοντας τελικά στην κατάκτηση της νίκης με 21-25 σκορ.

Στο διά ταύτα, ο ΠΑΟΚ, έχοντας δώσει τρεις αγώνες σε μία εβδομάδα, εκ των οποίων οι δύο για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, το οποίο και κατάκτησε, και ο ένας για το θεσμό του πρωταθλήματος, δεν πήρε από νωρίς τον έλεγχο, ωστόσο, η ποιότητα και το βάθος του ρόστερ του έδωσαν τη δυνατότητα να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη, στις 12 Μαρτίου, απέναντι στην Βέροια 17, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Β' Φάσης. 

ΓΑΣ Καματερού - ΠΑΟΚ Mαteco: 21-25

Ημίχρονο: 11-9


Τα πεντάλεπτα: 0-2, 1-4, 2-4, 3-5, 6-6, 11-9 (Ημχ) 12-11, 15-16, 16-19, 17-22, 20-23, 21-25

ΠΑΟΚ mαteco (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 7, Μπατζαρακούδη, Μεντεσίδου, Vrancic 3, Καραχαρίση 1, Τάκη, Σεβδίλη 6, Εμμανουήλ, Nikolic, Borizovska 3, Greavcecic 3, Αργυροπούλου 1, Buratto 1, Αμβροσιάδου, Christoforij