ΠΑΟΚ-CS Minaur Baia Mare

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για το Game 2 της Φάσης των «16» του EHF European Cup, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», την ρουμάνικη, CS Minaur Baia Mare. 

Ο Δικέφαλος μετά την δυνατή δοκιμασία στην Ρουμανία, επιστρέφει στην Ελλάδα, προκειμένου να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και τα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε ΟΣΦΠ και ΑΕΚ για τα Play-Off της Handball Premier, παιχνίδια τα οποία χαρακτηρίζονται ως «κλειδιά». 

Απέναντι του, η CS Minaur Baia Mare, η οποία μετά τη νίκη της επί του ΠΑΟΚ, νίκησε και στο ρουμάνικο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Ντομπρογκέα με 29-27 στο «ντέρμπι» της τετράδας, και επέκτεινε το αήττητο σερί της στους πέντε αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Για το Game 2 της Φάσης των «16» κόντρα στην CS Minaur Baia Mare, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν μας δίνει πολλά περιθώρια ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Στοχεύουμε στη νίκη σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση, ενόψει και των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο». 

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας. Βάσει των νέων μέτρων, σχετικά με την μέγιστη χωρητικότητα των γηπέδων, θα εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.




Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022
Φάση των «16» 2ος αγώνας, EHF European Cup
«Σπίτι του Χάντμπολ»
16:00, ΠΑΟΚ-CS Minaur Baia Mare (AC PAOK TV)