ΠΑΟΚ-Λαμία

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
Για την 22η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, στο Ε.Γ. Μίκρας, την Λαμία. 

Ο Δικέφαλος, μετά τη νέα νίκη του, αυτή τη φορά κόντρα στον Πανναξιακό με 3-0, ανέβηκε στην πρώτη τρίαδα του βαθμολογικού πίνακα, και πλέον έχει ως στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Απέναντι του, η Λαμία, η οποία επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του ουραγού, Αίαντα Ευόσμου, με 3-0, και κυνηγάει με τις δικές της αξιώσεις την είσοδο της στα Play-Off. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανναξιακό, η Ελισάβετ Ηλιοπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε μπροστά μας μία σειρά από βατά παιχνίδια, στα οποία κυνηγάμε σε όλα τη νίκη. Στόχος μας είναι να πραγματοποιούμε καλές εμφανίσεις σε κάθε παιχνίδι, όπως και τώρα κόντρα στην Λαμία. Έχουμε προετοιμαστεί καταλλήλως, και πάμε για τη νίκη».

Σχετικά με την είσοδο στο γήπεδο...

Δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Ύστερα από την αναγγελία των νέων μέτρων, τα οποία αναφέρονται και στην μέγιστη χωρητικότητα των κλειστών γυμναστηρίων σε συνθήκες παιχνιδιών, δικαίωμα εισόδου θα έχουν όσοι έχουν προμηθευτεί τόσο την απλή, όσο και την VIP, κάρτα διαρκείας.



Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022
22η αγωνιστική, Volleyleague γυναικών
Ε.Γ. Μίκρας
18:00, ΠΑΟΚ-Λαμία (AC PAOK TV)