ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 13η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στα Γιάννενα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00, τον τοπικό ΠΑΣ. 

Ο Δικέφαλος επιστρέφει σε αγωνιστικές υποχρεώσεις, μετά τη νίκη του στις 29 Ιανουαρίου επί των Χανίων με 83-72, επικράτηση η οποία τον έφερε σε τροχιά «τριάδας». 

Με την Isalys Quinones να επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη, μετά τους αγώνες που έδωσε με την Εθνική Ομάδα της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Δικέφαλος είναι ξανά σε θέση να αγωνιστεί, χρησιμοποιώντας τον χρόνο της διακοπής ως μία καλή προετοιμασία. 

Απέναντι του, ο ΠΑΣ Γιάννενα, ο οποίος μετρά δύο σερί ήττες κόντρα σε Δάφνη Αγ. Δημητρίου και Παναθηναϊκό, υποχωρώντας στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, η Isalys Quinones, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ, μία καλή και μαχητική ομάδα, ιδιαίτερα στην έδρα της. Προσωπικά, ολοκλήρωσα τους αγώνες με την Εθνική μου, και πλέον στρέφω το βλέμμα μου στις υποχρεώσεις με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι δυνατό, και θα επικρατήσει η ομάδα που θα δείξει περισσότερο. Εμείς είμαστε προετοιμασμένες και έτοιμες, και θα διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα». 


Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022
13η αγωνιστική, Α1
Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίων
14:00, ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ