ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 4η αγωνιστική των Play-Off της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον ΟΣΦΠ. 

Ο Δικέφαλος αποχαιρέτησε την Ευρώπη με νίκη επί της CS Minaur Baia Mare με 28-27, και στρέφει το βλέμμα του στις εγχώριες διοργανώσεις, στις οποίες έχει στόχο να φτάσει όσο το δυνατόν υψηλότερα μπορεί. 

Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Ιωνικό και Διομήδη, οι οποίες τον έχουν διατηρήσει στην πρώτη δυάδα του μίνι-πρωταθλήματος. 

Απέναντι τους, ο ΟΣΦΠ, ο οποίος συνεχίζει και εκείνος αήττητος στα Play-Off μέχρι στιγμής, επικρατώντας την προηγούμενη αγωνιστική του Αερωπού στην Έδεσσα με 17-25. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΕΡΤSports 2HD.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Λευτέρη Σεϊρεκίδη. Να έχει ταχεία ανάρρωση, και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, και θεωρώ ότι το κομβικό σημείο είναι η υπομονή μας στην επίθεση, ώστε να μην δώσουμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να πετύχει εύκολα γκολ στο τρανζίσιον. Είναι μία ιδιαίτερα βεβαρημένη περίοδος για εμάς, ωστόσο όλοι στην ομάδα ανυπομονούμε για τον αυριανό αγώνα».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας. Βάσει των νέων μέτρων, σχετικά με την μέγιστη χωρητικότητα (50%) των γηπέδων, θα εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022
4η αγωνιστική Play-Off, Handball Premier
Σπίτι του Χάντμπολ
18:00, ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ (ΕΡΤSports 2HD)