Νίκη με μεγάλη ανατροπή για την Κ18 Αγοριών επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Με μεγάλη ανατροπή η Κ18 Αγοριών κέρδισε την Ελπίδα Αμπελοκήπων στο F4 της ΕΠΕΣΘ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. 

Ισορροπημένη ήταν η εικόνα του παιχνιδιού στο πρώτο σετ, το οποίο ωστόσο κατέληξε στην Ελπίδα με 23-25. Στο δεύτερο σετ, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με 25-16, 1-1. 

Σ' ένα γεμάτο τρίτο σετ, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η Ελπίδα έκανε με 27-29 το 1-2, για να στείλει στην συνέχεια με το επιβλητικό 25-13, το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ στο τάι-μπρέικ. 

Στο πέμπτο σετ, μπορεί οι «ασπρόμαυροι» να βρέθηκαν πίσω με 5-8, ωστόσο βγάζοντας χαρακτήρα, έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη με 16-14, 3-2. 

ΠΑΟΚ-Ελπίδα Αμπελοκήπων: 3-2

Τα σετ (23-25, 25-16, 27-29, 25-13, 16-14)

ΠΑΟΚ (Γκουτσίδης): Μαλετζιδης Φ, Ευαγγελίδης, Μαλετζιδης Μ, Παντζακης, Μπάρτζας, Δημητριάδης.

Οι δηλώσεις: 

Δημήτρης Γκουτσίδης (Προπονητής ΠΑΟΚ): «Το παιχνίδι κρίθηκε στο ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Ήταν κάτι που περίμεναν και ήθελαν πάρα πολύ τα παιδιά και αυτό ήταν κάτι που τους έφερε σε αυτό το σημείο, στο να κάνουν λάθη στα πιο απλά πράγματα, για παράδειγμα σε μία πάσα. Μπράβο τους όμως γιατί κατάφεραν να ανταπεξέλθουν παρά τη μεγάλη πίεση, ειδικά παιδιά που είναι όλοι τους γεννημένα 2007 και 2008 και μάλιστα είχαμε και αθλητή του 2011 που έφτασε να παίζει σε Final 4. Τα ευχαριστώ για αυτό που μου έδωσαν. Όλα τα παιδιά που είναι στον πάγκο έχουν παίξει 2 μήνες βόλεϊ και μαθαίνουν προς το παρόν πάσα και υποδοχή. Αξίζουν στα παιδιά που αγωνίστηκαν πολλά συγχαρητήρια».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter