Δεν τα κατάφερε στο Μοσχάτο...

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την εξ' αναβολής 11η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Μοσχάτου, προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική Ελευθερία, από την οποία και γνώρισε την ήττα με 76-61. 

Ο Δικέφαλος, συνεχίζοντας να αντιμετωπίζει το σημαντικό πρόβλημα όσον αφορά τα γκαρντ, προσπαθεί να βρει ακόμα τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο, χρησιμοποιώντας ένα υψηλό σχήμα. 

Στο πρώτο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυρες» ξεκίνησαν με διάθεση να βάλουν και πάλι την μπάλα μέσα στην ρακέτα, ωστόσο πλήρωσαν το κακό πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο επέτρεψαν στις γηπεδούχες να ξεφύγουν, 23-8. Διαφορετική ήταν η εικόνα ωστόσο του ΠΑΟΚ στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τις «ασπρόμαυρες» να μειώνουν την διαφορά αισθητά, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια πίσω με 39-31. 

Στην επανάληψη, η έλλειψη επιλογών ήταν αυτή που στοίχισε στον Δικέφαλο, ο οποίος παράλληλα με την κούραση του είχε να διαχειριστεί και την αστοχία του με τα μακρινά σουτ. Το τρίτο οκτάλεπτο έκλεισε στο 60-47, με το τελικό 76-61, να μην δίνει τη νίκη στο σύνολο του Κώστα Κεραμιδά. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Κώστα Κεραμιδά, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00, απέναντι στις Εσπερίδες Καλλιθέας, στο PAOK Sports Arena. 

Δεκάλεπτα: 23-8, 39-31, 60-47, 76-61

ΠΑΟΚ (Κεραμιδάς): Χολιβάι 11, Μάντεν 21, Χαιριστανίδου 4, Μακιτάλο 12(1), Κατσαμούρη, Τόλη, Καρλαφτη 5(1), Κιλαζιδου, Κουινόνες 8.